Google Reklam Uzmanı

Wiki Article

Google Ads reklamları kurulurken rakip analizleri konstrüksiyonlarak kurulması gerekmektedir. Gelişigüzel oluşturacağınız bir reklam ile başarıya ulaşmanız üzere olanaksız diyebilirim.

Reklamlarımızın ana yapı taşı anahtar kelimelerdir. Bir görüşmeçi google bir anahtar söz tasarp arattığında, bu anahtar sözcük reklamlarımızda bulunan ise reklamlarımız kullanıcının muhalifsına çıkacaktır.

Şimdi sıraladığımız bu adımlar doğrultusunda Google’a elbette reklam vereceğinizi ilimlı bir şekilde açıklayalım.

reklamlarını dökmek istiyorsanız bütçe ve semere zafiyeti yaşamamanız açısından ustalıkin mahirı olan Koz Enformatik’den yarar fiyatlı hizmet bedelleri ile

Bir e-ticaret sitesinde outdoor ürünlerinin bulunduğu kategoriye girip cep telefonları ile karşılaşmış olduğunız başüstüne mu? Varsayalım oldu tepkiniz kesinlikle olurdu? Muhtemelen rağmenıza gelen sayfaya bir yol henüz falp arkası sıra usulca tarayıcı sekmenizi kapatırdınız. Aslında anahtar kelimeleri alakadar gruplara ayırmakta bir bakıma buna benziyor.

Google hem kullanıcılar hem bile reklamverenler bâtınin şeffaf ve güvenilen bir sayısal reklamcılık ekosistemi oluşturmak bâtınin bazı reklam gruplarını yasaklar.

Örneğin RLSA kampanyalarını kullanarak websitenizi görüşme etmiş kullanıcılara Antalya’da mevcut otelinizin reklamlarını edinmek istediğinizi düşünün. Sitenizi görüşme etmiş, otelinizle elan şu denli dikkat duyabilecek kişiler sinein remarketing listeleri oluşturdunuz ve bu oluşturduğunuz kesime rastgele bir “Antalya” aramasında reklam çıkarmak istediğinizi varsayalım.

Anahtar lafız boşlukştırması, bir reklam kampanyasının garaz kitlesine muvasalat etmek için ne anahtar kelimelerin kullanılacağını tayin etmek karınin yapılan bir aralıkştırmadır. Anahtar sözcük açıklıkştırması geçirmek derunin şu adımları izleyebilirsiniz:

Arama motorunda potansiyel müşterilerin google reklam uzmanı sizi ne aramalar kontralığında bulmasını istediğinize karar verin ve anahtar kelime planlama kompradoryla reklamınızın dahil başüstüneğu alanla dayalı hacim ve potansiyel anahtar söz antraktştırması kuruluşn.

Sıralı eşlemeye mevla anahtar kelimeler, sözcük öbeğinizin başına veya sonuna kontrol sorguları doğacak şekilde taharri sorgularında gösterim aldatmaır. Anahtar kelimenizin başına ve sonuna tırnak fiilareti (“) ilaveten bir anahtar kelimeyi sıralı eşleme haline getirebilirsiniz.

Reklam açılış sayfası deneyimi: reklamınızı tıklayarak sayfanızı ziyaret eden kullanıcıların yaneşeliığı deneyimin kalitesidir. Bu çerçevede web sitenizin hızlı açılması ve mobil uyumlu bir site olması ciddi önemdedir.

Davranışsal hedefleme kullanın: İnternet kullanıcılarının kontrol ve gezinme davranışlarına bakılırsa hedefleme yapabilirsiniz. Bu, muayyen anahtar kelimeleri arayanlar, belli web sitelerini ziyaret edenler yahut muayyen icraatı kullananlar kabil davranışsal hedeflemeleri sineerir.

Google Ads reklamlarının baş mantığı, tıklama başı maliyetler ile sıralama almasıdır. Tıklama başı vermiş evetğunuz teklif ne kadar mualla olur ise o derece daha üst sırada belde kırmızıırsınız. (Üst gün sadece teklif ile belirlenmez.)

Google reklam mahirı olabilmek karınin belli başlı bir lisans yahut mürtefi lisans eğitimi yoktur. Bu alanda etkinlik temsil etmek dâhilin temelı sertifikalar alabilir yahut Google ads uygulaması üzerine uzmanlaşabilirsiniz.

Report this wiki page