Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Google Ads bilmeniz müstelzim en önemli konulardan birisi de reklam sıralamanızdır. Reklam sıralamanızı etkileyen onlarca faktör bulunmaktadır.

Içine sokulmak Google reklamları 2023'te nite Google reklam mütehassısı olunacağına müteallik kılavuzumuzu izlerseniz bu kolaydır.

Profesyonel kârinde deneyimli sertifikalı bir Google Reklam mütehassısı arıyorsanız essah adrese bakıyorsunuz. Yıllarca edindiğim bilgiler ve deneyimler sebebiyle minumum bütçeler ile reklam stratejinizi belirleyip reklam kampanyanızı oluşturuyorum.

İlk sıraya çıkabilmeniz ciğerin reklam oluştururken belli başlı unsurları en sahih ve en yakıcı şekilde kullanmanız gerekiyor. Google Ads reklamlarıyla ilk sıraya elbette çıbayanm sorusunun cevabı dâhilin, uygulamanız gerekenleri dunda adım adım terennüm etmek istedik.

Reklam vermeden önce bilmeniz müstelzim en önemli ilke diyebilirim. Kalite benekınız ne derece yüksek olur ise o derece sıralamanız daha iyi olabilir.

Hiç yalnızca toplumsal iletişim ortamı platformlarında reklam yayınlayabileceğiniz gibi, bütün mecralarda da tanıtım yapabilirsiniz. Sosyal iletişim araçları paketi satın alarak, amaç kesime tüm kanallardan kuvvetli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda kullanıcıları yönlendirdiğiniz sayfanın da anahtar kelimelerinizle uyumlu olması gerekiyor. Antalya’da otel arayan kullanıcıyı İzmir otellerinin google reklam yönetimi başüstüneğu sayfaya göndermeniz kullanıcılara kötü bir deneyim yaşatacağı karınin Google sizi tekrar cezalandıracaktır.

A/B testi bir web sitesi üzerinde bir veya yekten çok bileğustalıkkenin sınav edildiği rasgele hale getirilmiş deneylere denir. Google Ads Reklam yönetimi kapsamında reklam kampanyası başarısı ve bütçe optimizasyonu bağırsakin derneşik olarak a/b testleri yapılması gerekir.

Reklam hesabınızı tesis etmek dâhilin ads.google.com’a girip, vakit kaybetmeden mirlayın’a tıklayın. Peşi sıra bir eğri adresi ile hesabınızı yapmaya başlangıçlayacaksınız.

Google Ads sertifikasyon imtihanına da yine girebilirsiniz. Sıfır olursanız, elde edene derece denemeye devam edin, pes etmeyin.

Siz bir nevi anahtar kelimelere yatırım yaparsınız. Kullanıcılar, sizi arattıkları kelimelere gereğince Google’da bulur. Bu yüzden reklam kampanyanızda bucak verdiğiniz anahtar kelimeler yaşamsal ögönen taşır.

  “Teklif ver” seçeneği kampanyalarınıza eklediğiniz kitlelerin tekliflerini düzenlemenize yardımcı olurken,  “hedefle ve önerme ver” seçeneği ise oluşturduğunuz kampanyayı sadece eklediğiniz kesime göstermenizi sağlamlar.

Google Ads reklamlarının kök mantığı, tıklama başı maliyetler ile sıralama almasıdır. Tıklama başı vermiş başüstüneğunuz teklif ne kadar ali olur ise o kadar daha üst tam bucak alırsınız. (Üst teselsül yalnızca öneri ile belirlenmez.)

SeoRey olarak, Google Reklam Yönetimi kampanyalarının oluşturulması konusunda mahirız ve müşterilerimize en tatminkâr stratejileri belirleyerek sükselı kampanyalar oluşturmalarına yardımcı oluyoruz.

Report this wiki page